Mitt år som boligfotograf i Bergen

Tusen takk for en fantastisk 2015 på jobb!

 
 

Hvem er Francesca?

Francesca Alviani er en utadvent og dyktig italiensk fotograf bosatt i Bergen siden 2010. Etter å ha studert kommunikasjons- og medievitenskap ved Universitetet i Bergen ble hun forelsket i det nordiske lyset og landskapet. Francesca har jobbet som boligfotograf hos IMotiv AS siden november 2013, der mulighet for å jobbe med interiør, design, lys har utviklet seg til en stor lidenskap. Hun jobber for å finne komposisjonen som best fremhever historien du ønsker å formidle: en historie om hjemme ditt. I det siste har hun fått en stor interesse for fotografering av mennesker og ser muligheten til historiefortelling gjennom dette.

Når hun ikke er bak kameraet, finner du hun på en yogamatte hvor hun jobber med å viderutvikle seg som yogainstruktør, eller er med venner og spise god mat.

Det har vært et travelt og spennende år 2015. Jeg har hatt stor glede av å fotografere mange boligere i år og ser frem til å fotografere mange flere til neste år.


Jeg vil med dette ønske dere alle en riktig god jul med dere famile og nærmeste! Deler med dere noen bilder jeg tok på Bryggen og dens flotte julestemning i år:

Jul på Bryggen.


God jul! Buon Natale!

Godt nytt år! Buon Anno Nuovo!

 

 

 

Alle bilder er redigert av DIAKRIT